Dag super-oma!

Hoeveel ik ook geniet hier, hoe mooi het land ook is, hoezeer ik me ook op m'n "plek" (welke, waar eigenlijk??) voel als backpacker..IK MIS THUIS! Niet omdat ik dropjes in m'n kiezen wil stoppen, m'n tong in de appelmoes wil duwen, gestampte muisjes wil snuiven of wil genieten van het Nederlandse weer. Ik kan het hier allemaal kopen voor teveel dollars en ik krijg hier ook wel de porties kou, regen en wisselvalligheid.

Nee, ik wil gewoon enorm hard geknuffeld worden door iemand die weet wat voor een geweldig mens mijn oma was. Ohjawel, ik kan hier enorm over haar opscheppen en haar mooie rimpelgezicht laten zien op de foto achter in m'n reisdagboekje. En ja, m'n reisgenootjes zijn geweldig lief en zijn zeer vrijgevig wat betreft knuffels. Maar echt verdrietig zijn om het overlijden van m'n laatste en geweldige grootouder doe ik hier in m'n eentje. Het maakt me niet eenzaam, "homesick" of op een andere manier ongelukkig, maar even meevoelen in Eindhoven zou een hoop goed maken. Het is goed geweest voor oma, ze is enorm goed geweest voor iedereen. That's it, That's life.

Dus voor nu, voor hier: "Dag lieve oma, hallo noordereiland"

Ik ga de komende weken nog zo veel mogelijk mooie herinneringen maken hier. Ondertussen een oproep aan iedereen: spaar je knuffels op voor als ik thuis kom, ik kan er waarschijnlijk geen genoeg van krijgen tegen die tijd en ik ga ze zelf ook lukraak uitdelen :D

Veel liefs!

Anke

Reacties 6

Ties 29-01-2010 11:17

Gecondoleerd Anke. Lijkt me inderdaad wel zwaar, verdrietig zijn aan de andere kant van de wereld.Maar probeer er nog even van te genieten en tot snel in Eindhoven!

anouk 29-01-2010 12:13

ach meissie toch!! Gecondoleerd.. Ik geef even de stoel naast me een enorme dikke knuffel en denk dan dat jij dat bent!! Hopelijk kan je daar ook een stoel vinden, en kan je toch nog even genieten van je laatste paar weekjes te ver van ons vandaan!
BTW het weer is hier best prima hoor, je mist wel een echte winter met veel anke-kodak-mogelijkheden! (alleen vandaag regent het )
liefs!

corrie Heijnen 29-01-2010 22:14

Hallo Anke,
Ik zou je nu al een dikke knuffel willen geven om je veel sterkte te wensen.
Zo ver van haar vandaan, zover van al degene met wie je het samen zou kunnen delen. Ik wens je veeeeel sterkte, enne....denk aan haar.
Lieve knuffel Corrie

Marlies 31-01-2010 20:42

Anke,

Gecondoleerd.
Afscheid nemen is zwaar, hoort bij het leven, maar is niet altijd even makkelijk. Het verdriet zal ook plaats maken voor weer mooie herinneringen.
Ik weet zeker dat jouw gevoelens voor Oma de afstand zullen overstijgen. Hug Marlies

Resie 02-02-2010 19:56

Lieve Anke,
Gecondoleerd. Heel veel sterkte gewenst, maar probeer ook nog te genieten. Ik verheug me op de knuffel(als ik er eentje krijg) bij deze alvast een hele dikke van mij. Het gaat je goed, tot gauw.
Groetjes, Resie

Francy 07-02-2010 19:49

Ha Anke,

Gecondoleerd nog met je oma. Wat doet afstand dan toch veel. Het is nu alleen in gedachten te overbruggen....
Knuf Francy

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer