Mixed feelings @ Cairns

Hi!

First thing First: Foto-update!!

meer foto's van Melbourne in het al bestaande album:

http://www.mijnalbum.nl/Album=XDTLZNTR

Foto's van onze roadtrip tussen Melbourne en Adelaide:

http://www.mijnalbum.nl/Album=JXSHBHCL

Foto's van Adelaide:

http://www.mijnalbum.nl/Album=URGESVJS

Ik ben in Carins en wil eigenlijk alleen maar weg hier. Klinkt anders dan anders he? Het is hier echt niet verschrikkelijk, maar dit stadje heeft me weinig meer te bieden dan een kans om veel geld uit te geven aan dingen die weinig toevoegen aan m'n reis.

En het komt er ook op neer dat ik m'n reismaatjes Kim en Robert enorm mis en ik niet weet wanneer ik hier weg kan met nieuwe maatjes. Cairns op zichzelf is een party-stadje zonder verdere interessantigheden en nou vind ik feestjes helemaal geen probleem (Vanavond is er een gratis Indienight! jiehaa!) maar ik ben hier eigenlijk alleen maar om noordelijker te gaan voor mooie stranden, snorkelen en regenwoud. En dan verder zuid om alle mooie plekjes langs de oostkust te bekijken/bezeilen/besnorkelen etc. Ik wacht op/zoek naar een liftoffer en tot nu toe nog zonder resultaat.

Duss...momenteel niet in de beste stemming dus, maar een mooie gelegenheid om allerlei achterstallig onderhoud (foto's, dagboek) weg te werken:) Bovendien heb ik een gezellig kamergenootje. Ze was mee op de tour naar Uluru en we bleken dezelfde vlucht naar Cairns te hebben. En ik heb Claire weer getroffen. Ik heb haar in Darwin leren kennen. Zij heeft met de eerder genoemde 72 jarige avonturier gereisd en op een avondje uit in Darwin werd ons de boattrip aangeboden in de billabong in de buurt, wat een hoop krokodillenfoto's opleverde. Ik weet niet of dit een belletje doet rinkelen bij jullie, maar we hebben samen even de herinnering levend gehouden onder het genot van een brownie) Maargoed, beide meiden werken hier en blijven hier werken, dus niet echt matchende reisplannen. Nouja, tot mijn vertrek doe ik m'n best niet teveel geld uit te geven, want ik heb al wel door dat de oostkust een geldslurpende, touristische hotspot is waar je wordt gebombardeerd met tours en acties. En niet subtiel, maar recht in je gezicht. Blegh...ik wil het happy-camping gevoel terug!!

Cheers!

Anke 

Reacties 1

noukie 11-11-2009 15:04

hmm balen zeg dat je even in een dip zit qua plek en reisgenootjes! maargoed dan kan je die andere tijden alleen maar meer waarderen en inderdaad lekker terugblikken! Ik ga even je pics bekijken, hier is het namelijk echt herfst en regent het mexicaanse griep(prikken)
dikke kus meis!

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Hier overnachten wij

Cairns Beach House, Cairns

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer