ode aan de gezellige mensen!

Hoera! Ikheb de leukste travelates ter  wereld ontmoet! (En het meestcrapy toetsenbord  ter wereld, dus dat verklaart te ontbrekende letters  enspaties)

In broome heb ikNAtalie (v, australisch)en Lindsay (m, schots) ontmoet. Samen met Harold (hun kamperbusje) en Susanna (v, zweeds) ben ik van broome naar exmouth gereisd, viaa  Karajini NP. En jawel...Natalie en Lindsay zijn net zo gezellig en gek als ik..haha, dat klinkt op z'n minstals een groot ego,maar ik voel me begrepen!:D Hihi! Er wordt gezongen tijdens wandelingen,er worden gekke foto's gemaakt, m'n humor wordt begrepen, er is sprake van een wederzijds "houden van" en hehe...het is gewoon gezellig! Het is een super leuk stel en een attractie op zich. Extra pikant detail: wekwamen Chris  en Anika en hun ieuwe travelmate tegen op de weg hierheen. En wat blijkt.  Chris kan maar 1 persoon tegelijk aardg vinden. Nu is ANika de klos, want het franse meisje is  interessanter. Anika in tranen terwijl ze me het verhaal van hun reis na mijn sfscheid vertelde. Arm meiske. Ik hoop dat ze snel afscheid van ze kan nemen. Maargoed; het lag dus werkelijk niet aan mij, Chrismoetgeoon lekker met1 persoon tegelijk reizen  ofzo. Vreemde vent, daarover waren we het nu eens!
Ik heb in het geheim met Lindsay en NAtalie afgesproken om vanaf Coral bay weer samen te reizen naar Perth. In het geheim omdat ze susanna liever niet verder meenemen. Ze is op haarhoede voor elke vreemde bewegingof  vreemd geluidje  dat 14jaar oude Harold maakt, maakt de bodem van de tent schoon met anti-bacteriele  doekjes en kookt haar plastic  bestek schoon  ter des-infectie.  Een lieve meid verder  en helemal  niet ongezellig, maar Linsday vind haar erg irritant. Nu is het  verliefde stel toe aan een paar dagen voor zichzelf, dus ik vertrek alvast naar Coral BAy en wacht daar op ze. Het is moeilijk om zonder auto en zonder telefonisch bereik (vodafone werkt hier  niet waardoor ik moeilijk een lift kan regelen) het national park in te komen hier. Bovendien is het vakantie voor de kinders hier en zijn alle kampeeerplekken vol daar. Dus op naar Coral BAy! Ik heb gisteren een illegale lift geregeld met een tourbus. Een meisje waarmee ik op de kamer sliep in broome is mee met deze weektour langs de westkust en ik vroeg voor de grap of er niet nog een stoel vrij was voor een lift richting coral bay. Nog geen 5 minuten later werd me gevraagd zonder al te veel omhaal om 17:00 klaar te staan vanavond.  Hihi..het geluk weet me ook in australie te vinden!
Coral bay zal me de komende dagen voorzien ivan strand, zee en snorkelactiviteiten:D
Of ik daar bereik heb weet ik nog niet, maar internet is overal heb ik al gemerkt,  hetzij vrij duur. Geen foto's vanaf hier dus!

Geniet daar van de nazomer!

Liefs,
Anke

Reacties 5

Niki 29-09-2009 11:57

Ha die Anke,

Exmouth, daar heb ik ook een tijdje doorgebracht! Weinig te beleven, maar des te mooiere stranden! En loslopende emoe's in het dorp! Ben je al bij Turkoise Bay geweest? En je door de current laten meevoeren? Hmmmm.... ben jaloers! Hoe vond je Karijini by the way? Was wel één van mijn hoogtepunten! Ben benieuwd naar de foto's. Veel plezier straks in Coral Bay, waar wederom prachtige stranden te vinden zijn! Daar kan je ook met Whalesharks zwemmen, (nee, niet van die haaien die een hap uit je lijf willen nemen) hoewel ik niet weet of het de tijd daarvoor is. Maar dat blijkt in ieder geval echt fantastisch te zijn!
Mocht je nog meer tips nodig hebben dan mailen of bellen hè?!

Dikke kus,
Niki

Jos en Dorrie 29-09-2009 19:58

Hey Anke,

Het blijft leuk om je updates vanaf de andere kant van de wereld te lezen. Goed om te horen dat je nu goed gezelschap gevonden hebt!

Enjoy!

Groetjes Jos en Dorrie

resie 29-09-2009 21:07

Hey Anke,

Wat ben je toch lekker jezelf in je geweldige verhalen. Ik geniet ervan.
Have Fun.
Groetjes Resie

corrieheijnenclaessen 06-10-2009 20:26

Je ontmoet op deze manier wel de meest vreemde personen . Of ligt het aan de manier waarop je gedetailleerd observeert. kan ook natuurlijk.
Liefs Corrie

Marie-Louise 08-10-2009 14:14

Hoi Anke, wat een verhalen en foto's geweldig. Je schoolreisje zie het helemaal voor me dat is iets anders als kinderpretland. Ben blij dat ik niet zo'n klas heb.
Blijf je volgen en genieten van je verhalen.

Groetjes Marie-Louise

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer