out of reach

Heej allemaal!

Ik ben weer terug in de bewoonde wereld na 2,5 dag Litchfield National park. Ik ben met Chris het park in gegaan en we zijn er heel, gezond en met mooie herinneringen uitgekomen. We kwamen onderweg een aantal keren eerdere travelmates tegen van Chris. Leuk om met verschillende mensen zo te kletsen over wat er te zien is overal en nergens. Gisteren de avond in gelachen met een hippiestel dat jarenlang in India heeft gewoond. Super gezellig en hopelijk komen we ze vaker tegen. We doen in elk geval een beetje dezelfde route.

Maargoed, na een hoop natuurschoon, watervallen en plungepools (Ik hou van het woord PLUNGE omdat het vocht, plons, plezier, verfrissing en meer van dat soort fijns impliceert.) in de tropische bossen hier, gaan we morgen echt op pad naar de westkust. We kunnen elke weg nemen die we willen, behalve als er meer dan 80 cm water staat, want we hebben geen snorkel op de auto. Zodalijk Anika ophalen, zij reist ook met Chris mee, dan inkopen doen en dan heben we alles aan boord voor een roadtrip met alle vrijheid die we willen.

Vandaar dit berichtje, want dan zijn we misschien voor 2 of 3 weken out of reach. Misschien ook niet, maar waarschijnlijk kunnen we pas in Broome weer bellen, smssen, internetten etc. Verder zijn we volledig mobiel:)

Dusss...tot later en no worries!

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer