Peace and quiet?

Hoi allemaal!

Na 2 prima vluchten (ondanks de vertraging door noodweer...prima zolang je op de grond staat) en soepele douane-formaliteiten (wat zijn jouw volledige namen pap? Dat was blijbaar nodig voor het visum, of toch niet, want ze hebben er ook niet meer naar gevraagd) ben ik nu in Nairobi! 

Blij dat ik een taxi-rit naar Karen Camp (waar ik nu overnacht totdat de groep aankomt vanuit Uganda) had geregeld, want de hordes om geld smachtende ogen van de andere chauffeurs waren niet erg aanlokkelijk...Een bijzonder ritje door allerlei wijken van NAirbi en mooie gesprekken  over de situatie met Somalie en de manier van reizen met een tourgroep. Heb er in elk geval ontzettend veel zin in gekregen om zijn adviezwen op te volgen. Zo ga ik zodalijk naar een kerk mis om eens mee te maken. halelujah!

Verder is het hier heel rustig. Heb niet de behoefte om in m'n eentje de omgeving te ontdekken, voelt toch een beetje kwetsbaar gezien het dikke hek en de bewaking bij de ingang van de camping/het hostel hier.

Veel rust en tijd dus. Lekker lezen, Spelletjes spelen, rondlopen over het terrein en me nu al verwonderen over typische oplossingen van praktische aard: platgeslagen bierdopjes+spijkers+doek=plafond! En toen ik vroeg om een kluis kreeg ik gewoon een volledige kamer met slot. Ik slaap dus niet meer in een dorm, maar 'luxe' 1 persoons:)

Nouja, tot zover een update van nog niet zo veel avontuurlijks:) Wel lekker bijtanken van de stress voor vertrek. vanncht de klok meer dan rond geslapen..

Hou eht koprt, op kosten van een camp-genootje...dus tot de volgende keer!

Reacties 5

Thijs 01-07-2012 10:12

Hoi Anke,

Mooi dat je veilig bent aangekomen, uitgerust en alles! Ik hoop voor je dat de mis wat boeiender is dan de gemiddelde kerkdienst in Nederland Have fun!

Groetjes, Thijs

Ps. Heel leuk zo'n Afrika reis, maar ik stond gister gewoon naast Janne Schra op Rockin Park. De trouwfoto's volgen later :p

anouk 01-07-2012 13:32

haai anke, blij om een berichtje te ontvangen dat je goed bent aangekomen!
ik vind het niet erg om te lezen dat je alleen maar over de camping hebt gestruind hoor, klinkt dus eigenlijk ook al spannend genoeg!

hier begint de reis stress langzaam aan lichtjes aan te wakkeren (maar alles op Oz-manier hoor)!

kijk uit naar je volgende mailtje! x anouk (en ramon)

Anneke 01-07-2012 16:57

Hey Anke,

Fijn om te lezen dat je goed bent aangekomen!
Geniet maar even lekker van de rust, er zal nog wel genoeg
avontuurlijks volgen tijdens je reis! Geniet ervan en ik ben benieuwd naar de komende verhalen!

Gr. Anneke

pama 01-07-2012 18:11

Fijn dat je goed bent aangekomen en nog bedankt voor het sms voor je ging slapen en kon bijkomen van de reis.
De 1e routekaart hangt weer centraa in de kamer.
We kijken al uit naar je volgende bericht.l
GR XX

Olga 04-07-2012 12:55

Hola! Kennelijk was ik toch nog niet aangemeld voor dit reisverhaalgedoe want ik heb je eerste blog gemist. Goed dat je veilig bent aangekomen. Heel veel plezier daar! Ik heb toch nog een weekje vakantie geboekt

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer