Waar is mijn handvegertje?

Dat is eigenlijk de vraag die me het meest heeft beziggehouden afgelopen week. Niet hoe het het is om kangaroos in het echt te zien springen, hoe krokodillenvlees smaakt, of ik wel kan leren surfen, of hoe rood de outback werkelijk is.. Geen tijd voor joh!

Afgelopen week heeft vooral bestaan uit inpakken, wegooien, auto volladen en bij oma uitladen, laatste (voorlopig)afscheidsactiviteiten en enorm veel poetsen!

En dus.., die handveger, dat zit me nog steeds dwars. Sinds ik na het enorm gezellige feestje van vorige week (iedereen bedankt voor welke bijdrage dan ook!) de asbult van het kampuur heb opgruimd, ontbreekt ieder spoor! Dus Marleen, ik heb je alleen het blik nagelaten. vreemd trouwens dat je zo'n ding "blik" noemt terwijl dat ding in dit geval toch echt van kunststof is gemaakt. Groen kunststof dan wel. De veger ook, dus als íemand 'm localiseerd in de Rochusbuurt... Wie weet heeft de kratjes/statiegeldflessendief (jawel...hij is nog steeds actief, ik heb 'm voor de tweede keer op heterdaad betrapt en wat blijkt: gevalletje zonder schuldgevoel en bovendien blijf ik zelfs ''u" en "meneer" zeggen als ik super boos ben, hartkloppingen heb en een hoofd als een tomaat heb) ook wel een handveger fettish??

Maar ook zonder handveger wordt alles schoon en leeg. En het is echt niet gezellig om je huis te delen met een echo, dus inmiddels ben ik zelf wel helemaal klaar voor vertrek. Nu is me ook duidelijk geworden dat ik heel stoer afscheid kan nemen van iedereen, maar dat simpelweg de sleutel van m'n huisje omdraaien en eindhoven uit rijden niet zonder tranen kan. Dan komt namelijk alles bij elkaar. Of eigenlijk ging ik juist met heel weinig weg.

En nu ben ik op reis met bakcpack en bellypack. Eerst een nachtje bij hotel Osterloh in Boekel, vervolgens taxi Osterloh naar Schiphol. 12 uur vliegen, 14 uur Hong Kong, en nog 8 uur vliegen later staan m'n voetjes in Sydney. En ik denk dat dan m'n hoofd ook eindelijk los is van alles en iedereen hier..

Maar tot die tijd wens ik iedereen veel plezier en succes met vakanties, nieuwe banen/functies, nieuwe huizen, nieuwe relaties, nieuwe kindjes, nieuwe vloeren en andere veranderingen of avonturen. Ik ga de mijne morgen beginnen.

x

Reacties 7

Colin 03-08-2009 19:56

Ben je nou dan eindelijk weg........

Tot binnenkort schat, pas op jezelf en geniet!! Goeie reis..

xx Colin

resie 03-08-2009 21:26

Anke geniet ervan maak er een leerzame voor jou prachtige levens/wereldervaring van. Goede reis..

Ingrid 04-08-2009 12:16

Meisje, ik denk dat zelfs aan de andere kant van de wereld je hoofd nooit los zal zijn van alles en iedereen hier. Je lichaam daarentegen wel

Ben benieuwd hoe je eerste dagen zullen zijn!

x

Ingrid 04-08-2009 12:17

Ah die enge clown was daar niet bedoeld... Zag de handvegerfetish/statiegeldverzamelaar er misschien zo uit??

Annemie 05-08-2009 15:00

Wij hadden het voorrecht om
Anke naar Schiphol te brengen. Hierbij laat ik iedereen weten, dat ze toch echt in het vliegtuig is gestapt. Samen met Anouk hebben we haar uitgezwaaid!
Misschien eindelijk rust?!!

mark 05-08-2009 16:56

veel plezier, geniet van de tijd en de tijden.

Mark

Marie-Louise 07-08-2009 14:37

Hoi Lieve Anke, je bent onderweg. Ga je volgen!
Geniet ervan.

liefs Marie-Louise

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer