Weer foto's!

Hoi allemaal!

Ditmaalfoto's van Mon Repos (Schildpadden die eieren komen leggen op dit strand), the Glasshouse moutains, Fraser island en Brisbane.

Enjoy! (Doe ik dat hier;)

http://www.mijnalbum.nl/Album=6WLNQNZG

Reacties 2

Lianne 27-12-2009 12:15

Hoi Anke! Ik heb tot nu toe al je belevenissen bijgehouden en klinkt echt als een superreis die je maakt! Zoveel mooie dingen die je ziet en al die nieuwe mensen die je ontmoet! Stoer ook dat je dit helemaal alleen doet! Ik ben net terug van een half jaartje Denemarken en reizen door Scandinavie en mijn reiskriebels zijn inmiddels weer langzaam op aan het komen dus geniet jij nog maar lekker daar want voor je het weet is het alweer voorbij!! Veel groetjes Lianne (dochter van Eric; de vriend van Marlies (snap je het nog ?)

Marie-Louise 01-01-2010 11:58

Hoi Anke, hier een sombere nieuwjaarsdag met dunne sneeuw. Weet niet waar je nu bent en wanneer je op weg gaat naar Nieuw Zeeland. Voor dan een goede reis en laat ons weer genieten van je avonturen.
Heb zojuist genoten van je laatste foto's zit erbij te watertanden!

Groetjes Marie-Louise

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Hier overnachten wij

Yellow Submarine, Brisbane

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer